A Fish Named Fred: ‘Be proud and stand out’

3 oktober 2018

Het merk

A Fish Named Fred is in 2011 klein begonnen in Nederland en is tegenwoordig wereldwijd bekend. De filosofie die ze hanteren is ‘Be proud and stand out’. Deze filosofie is ontstaan uit overtuiging dat het leven te kort is om maar gewoon gemiddeld te zijn. Hiernaast vindt Fred dat de wereld meer kleur en plezier moet hebben. Dit laten ze vooral goed zien in hun overhemden door middel van kleurrijke kleuren en verschillende printjes. Hiernaast staat hun oranje vis Fred centraal in het kledingmerk. Iedereen kan een Fred zijn, ongeacht leeftijd, beroep of afkomst. Je moet echter wel het vermogen hebben om van niks, iets te maken.

De collectie

Met kleurrijke en originele ontwerpen probeert Fred elke collectie fris en opvallend te houden. De nieuwe collectie bestaat vooral uit overhemden, gilets en colberts. Het zijn momenteel voornamelijk veel blauwe, groene, witte en beige tinten die in de kleding voorkomen. De overhemden van  Fred hebben opvallende en kleurrijke prints zoals bloemen, auto’s, vissen en nog veel meer.

A Fish Named Fred bij Dedicated

De nieuwste overhemden van A Fish Named Fred zijn verkrijgbaar in de maten S t/m XXXL in de winkel van Dedicated aan het Koningsplein. Kom eens langs om een kijkje te nemen!

Tags

A Fish Named Fred Blog Dedicated mode website