Boss Orange: ‘We don’t expect success, we prepare for it’

23 januari 2017

Hugo Boss is een kledingmerk dat zijn oorsprong vindt in het Duitse plaatsje Metzingen in 1923. Het merk is vernoemd naar de oprichter. Boss Orange is een onderdeel van de kledinglijn van Hugo Boss, maar de kenmerken van deze kledinglijn zijn: casual, sportief en rijk aan details. Het merk focust zich op kwaliteit en luxe met een sportief randje. De insteek is dat je outfit niet altijd even serieus hoeft te zijn.

De collectie

Match de artikelen van Boss Orange met de favorieten uit je kledingkast en creëer zo jouw eigen unieke stijl. Kwaliteit staat bij Boss Orange voorop dus de kleding gaat lang mee. Dit komt door de bewuste keuze voor kwalitatief goede materialen. Het assortiment bij Dedicated bestaat uit: T-shirts, truien, blouses en polo’s. Trends zie je in de collectie weinig, dit komt omdat ze zich focussen op ontwerpen die ook na drie of vier seizoenen nog mooi zijn. Populaire artikelen uit de huidige collectie zijn de ‘Passenger’ polo’s in verschillende kleuren.

Boss Orange bij Dedicated

De kledinglijn van Hugo Boss kan op ieder moment van de dag en voor elke gelegenheid worden gedragen. Wil je de merkkleding van Boss Orange kopen? Kom dan langs bij Dedicated op het Koningsplein in Nijmegen!

Tags

Boss Orange Hugo Boss