Clarks: ‘Casual British’

26 januari 2017

Het merk Clarks is ontstaan in de 19e eeuw in een leerlooierij voor schapenhuiden in Engeland en is opgericht door Cyrus Clark. In 1830 is de eerste schoen uitgebracht, gemaakt van schapenhuid. Deze was heerlijk om te dragen en is de leidraad geworden voor de huidige collectie. In 1950 is de inmiddels populaire ‘Desert Boot’ op de markt gekomen en heeft Clarks een uitgebreide schoenen collectie.

De collectie

Clarks schoenen beschikken over een natuurlijke uitstraling en zijn zacht en heerlijk om te dragen. De huidige modetrends worden gecombineerd met vakwerk. Het merk is wereldwijd een van de grootste schoenenfabrikanten van dit moment. De schoenen staan voor een combinatie van hoge kwaliteit, vakmanschap en draagcomfort.

In de huidige collectie van Dedicated zijn de ‘Desert Boots’ en de ‘Desert Boot London’ een van de populairste schoenen van dit moment. Deze schoenen zijn voorzien van handgemaakte details en zijn de perfecte combinatie tussen mode en design. De schoenen zijn allemaal voorzien van moderne comfort-technologieën die ervoor zorgen dat je altijd verzekerd bent van het hoogste draagcomfort.

Dessert Boot London

 

Clarks bij Dedicated

De schoenen van Clarks kunnen op ieder moment van de dag en voor elke gelegenheid worden gedragen. Wil je de schoenen van Clarks kopen? Kom dan langs bij Dedicated op het Koningsplein in Nijmegen!

Tags

Clarks Desert Boots Dessert Boot London Nijmegen