DRYKORN: “FOR BEAUTIFUL PEOPLE”

28 november 2018

Het merk

DRYKORN is in 1996 opgericht in Duitsland door Marco Götz. De eerste collectie bestond vooral uit simpele (spijker)broeken die ze verkochten op de rommelmarkt, maar ze hebben zich binnen enkele seizoenen tot een internationaal modelabel ontwikkeld. Inmiddels wordt het verkocht op meer dan duizend verkooppunten over de hele wereld.

Het merk vindt het belangrijk dat de producten in zelf geselecteerde fabrieken en door hardwerkende mensen wordt gemaakt. Het hoofdkantoor bevindt zich nog steeds in Kitzingen, Duitsland.

De collectie

De collectie van Drykorn bestaat vooral uit simpele maar toch modieuze producten. De kledingstukken zijn veelvuldig bedekt met patronen. Ze volgen altijd de laatste trends zonder dat ze hun eigen identiteit en imago uit het oog verliezen. Vaak een casual look maar ook enkele felle kleuren is kenmerkend voor de collectie. Bij Dedicated vind je voornamelijk heren shirts, overhemden, colberts, overhemden, blouses en broeken. Neem bijvoorbeeld de Kill, Sight, of Hoop; goed afgewerkte non-denim broeken verkrijgbaar in verschillende kleuren. Verder zijn er ook mix & match pakken te verkrijgen zoals de T-Lewis of de S-Davis, veelal in de kleuren navy en black.

Drykorn gebruikt stoffen afkomstig uit Italië en Frankrijk.

DRYKORN bij Dedicated

De nieuwe collectie van DRYKORN ligt nu voor je klaar in de winkel van Dedicated op het Koningsplein in Nijmegen, dus kom snel langs en neem een kijkje!

 

 

 

 

Tags

Dedicated drykorn koningsplein Nijmegen