Dstrezzed: ‘Amsterdams mannen label’

20 februari 2019

Houd jij van een stoer en onderscheidend merk? Dan ben je bij Dedicated aan het juiste adres, wij verkopen namelijk het merk Dstrezzed!

Het merk

Dstrezzed is een Amsterdams label, opgericht door Aleksander R. Dentski. Halverwege de jaren ’50 was er een toenemende vraag naar auto’s en motoren ontstaan. Veel werknemers werkten in fabrieken onder slechte omstandigheden. Aleksander R. Dentski wilde iets betekenen voor deze werknemers en richtte daarom het merk Dstrezzed op. Hij zorgde voor comfortabele en frisse kleding voor de werknemers.  Ook raken ze tot op de dag van vandaag geïnspireerd door de Amsterdamse cultuur, nationaliteiten, stijlen en gewoonten. De naam is afgeleid van het woord ‘de-stress’ en zo spreek je het ook uit. Elk seizoen leveren ze weer een nieuwe collectie met afwisselende items voor zowel jonge mannen als volwassen zakenmannen.

De zomercollectie van 2019

Dstrezzed komt dit seizoen weer met een nieuwe, nonchalante en stoere collectie voor de man. De collectie bestaat onder andere uit shirts, pullovers, polo’s, t-shirts en chino’s. De collectie kan worden omschreven als kleurrijk en stoer, voor de zelfverzekerde man die zich wil onderscheiden door middel van zijn kleding.

Dstrezzed bij Dedicated Fashion in Nijmegen

Je kunt bij ons een grote collectie van Dstrezzed shoppen. Kom naar onze winkel en bekijk de nieuwe collectie!

 

 

Tags

Dedicated dstrezzed Kleding Nijmegen