Koll3kt: ‘Een jong en nieuw merk’

10 oktober 2018

Het merk

Koll3kt is een jong en nieuw Nederlands mannen merk dat opgericht is door Jos, Pascal en Marielle. De merk naam is Kollekt, waarvan de E vervangen is door een 3, waardoor er Koll3kt staat. Deze 3 staat voor 3 motivaties: functionality, quality en innovation. De naam zelf staat voor het verzamelen van bijzondere kleding. De kenmerken van het merk zijn heel  duidelijk te onderscheiden, ze gebruiken stoere, vergrijsde kleuren en technische aspecten. Stevige materialen die water- en vuilwerend zijn gecombineerd met stretch voor het draagcomfort. Ook heeft elk artikel een uniek koll3kt label. Je vindt hierop waar het is gemaakt en de bijzonderheden van het product.

De collectie

Koll3kt probeert zich te onderscheiden van andere merken doormiddel van bijzondere technische details toe te voegen aan een product. Zo maken ze speciale zakken voor je smartphone, waterdichte ritsen en ademende stoffen zodat je niet zo gaat zweten. Maar ook capuchons met headphone houders en een binnen zak voor je stormparaplu. In de winkel verkopen wij lange mouwen polo’s, sweaters en jassen. Elke broek heeft een soort tape bij de band zodat deze broek nooit kan afzakken, de t-shirts van Koll3kt zijn aan de voorkant wat korter en aan de achterkant wat langer.

Koll3kt bij Dedicated

De nieuwe collectie van Koll3kt is verkrijgbaar in de winkel van Dedicated op het Koningsplein te Nijmegen. Kom eens langs om een kijkje te nemen, de koffie staat klaar!

 

Tags

Dedicated Fashion Koll3kt men Nijmegen