Koll3kt: ‘Een jong en nieuw merk’

10 oktober 2018

Het merk

Koll3kt is een relatief jong en nieuw Nederlands mannenmerk dat opgericht is door Jos, Pascal en Marielle. De merk naam is Kollekt, waarvan de E vervangen is door een 3, waardoor er Koll3kt staat. Deze 3 staat voor drie motivaties: functionality, quality en innovation. De naam zelf staat voor het verzamelen van bijzondere kleding. De kenmerken van het merk zijn heel  duidelijk te onderscheiden. Ze gebruiken stoere, vergrijsde kleuren en technische aspecten, stevige materialen die water- en vuilwerend zijn, gecombineerd met stretch voor het draagcomfort. Ook heeft elk artikel een uniek Koll3kt label. Je vindt hierop waar het is gemaakt en de bijzonderheden van het product.

De collectie

Het merk probeert zich te onderscheiden van andere merken door bijzondere technische details toe te voegen aan een product. Zo maken ze speciale zakken voor je smartphone, waterdichte ritsen en ademende stoffen zodat je niet zo gaat zweten. Maar ook capuchons met headphone-houders en een binnenzak voor je stormparaplu. In de winkel verkopen wij lange mouwen polo’s, sweaters en jassen. Elke broek beschikt over een soort band band, waardoor deze broek nooit kan afzakken, de t-shirts zijn aan de voorkant wat korter en aan de achterkant wat langer.

Koll3kt bij Dedicated

De nieuwe collectie van Koll3kt is verkrijgbaar in de winkel van Dedicated op het Koningsplein te Nijmegen. Kom eens langs om een kijkje te nemen, de koffie staat klaar!

 

Tags

Dedicated Fashion Koll3kt men Nijmegen