Nubikk: ‘a creation for today’s explorers’

17 januari 2019

Je hebt ze vast weleens voorbij zien lopen: de Nubikk schoen. Tijd om hier wat meer over te weten te komen.

Het merk

Nubikk is een relatief jong merk dat is opgericht in 2012. Nadat de twee mannelijke oprichters van het merk jarenlange ervaring hebben opgedaan in de schoensector, besloten ze hun eigen schoenmerk op te zetten. De naam is afgeleid van de leersoort ‘nubuck’ dat bij iedere schoen gebruikt wordt. Het Nederlandse merk werd al snel een succes en de populaire sneakers zijn in vele kleuren verkrijgbaar. Het merk blijft trouw aan haar klassieke afwerkingen en elegante accenten en produceert zowel dames- als herenschoenen.

Makkelijk te combineren

Het merk ontwerpt niet alleen sneakers, maar ook boots en enkellaarsjes. De schoenen lopen ontzettend lekker door het comfortabele voetbed en zijn makkelijk te combineren door de cleane en tijdloze kleuren. In het winterseizoen zie je donkere kleuren als zwart, khaki en bordeauxrood veel terug in de collectie en in de zomer maakt het merk veel gebruik van wit, licht grijs en beige. De klassieke sneaker van Nubikk, ‘Yeye’, wordt ieder seizoen in een andere variatie toegevoegd in de collectie.

Nubikk bij Dedicated Nijmegen

Bij Dedicated Fashion Nijmegen verkopen wij herensneakers van Nubikk in verschillende kleuren en modellen. Kom snel een kijkje nemen op het Koningsplein!

Tags

Dedicated Nijmegen Nubikk