R2 Westbrook Amsterdam

8 mei 2018

Het merk

R2 Westbrook Amsterdam, voorheen ook wel R2 Westbrook genoemd, is een Nederlands merk dat zich richt op overhemden. Het product staat hierbij dan ook centraal. Het gaat dan ook om het overhemd in plaats van een slim bedacht beeld erom heen. De producten bepalen niet wat de klant moet doen; ze volgen gewoon je beslissingen. De overhemden van R2 Westbrook Amsterdam zijn modieus en soms een beetje gedurfd. Ze hebben een slanke pasvorm waardoor ze bij verschillend publiek in de smaak vallen. Unieke overhemden voor de modieuze zakenman, maar ook de standaard effen overhemden die in de smaak vallen.

 

De collectie

De overhemden van R2 Amsterdam bevatten vooral prints en uitdagende kleuren die de collectie speels en typisch maken. De prachtige Italiaanse afwerking van de overhemden zorgt voor een exclusieve twist. R2 Amsterdam zorgt voor echte toewijding in zelfs de kleinste ontwerpkeuzes die ze maken. Ze zijn niet bang om buiten de gebaande paden te gaan om moedige en dappere beslissingen te nemen, om een nieuwe richting te vinden in wat een goed shirt is.

De overhemden worden ontworpen in Westbroek in Nederland. De stoffen die er worden gebruik zijn vaak van Italiaanse afkomst. Het unieke overhemd zorgt er ook voor dat het net wat extra opvalt in combinatie met een kostuum.

 

R2 Westbrook bij Dedicated

De nieuwste collecties van R2 Westbrook zijn verkrijgbaar in de winkel van Dedicated op het koningsplein te Nijmegen. Kom eens langs om een kijkje te nemen, de koffie staat klaar!

Tags

Blog Dedicated mode R2 westbrook website