Cadeaubon

De Dedicated cadeaubon

Het leukste cadeau om te geven en te krijgen!

Op zoek naar een leuk cadeau voor je vriend, vader, broer of collega, maar je hebt geen idee wat je moet kopen? Wij bieden de oplossing met de Dedicated cadeaubon. De cadeaubon van Dedicated is altijd een goede keus. De ontvanger kan zelf iets uitzoeken én beleeft extra plezier met het uiteindelijk gekozen artikel! Het bedrag dat je cadeau geeft mag je zelf invullen en is onbeperkt geldig voor de ontvanger. Nóg een voordeel, de bon mag besteed worden in combinatie met andere acties en kortingen! (Deze Dedicated en Daily Fresh cadeaubonnen zijn alleen verkrijgbaar in onze winkels in Nijmegen).

 

VVV Cadeaubon

De VVV Cadeaubon blijft nog steeds voor iedereen een leuk cadeau om te krijgen. Wist je dat de VVV bon de populairste cadeaubon van Nederland is? Het tegoed van deze cadeaubon is onbeperkt geldig! Je kunt jouw VVV Cadeaubon verzilveren in onze beide winkels in Nijmegen. De bon mag besteed worden in combinatie met andere acties en kortingen.

Fashioncheque

De Fashioncheque is de laatste jaren een steeds populairder wordende cadeaubon. Zoals de naam al aangeeft is Fashioncheque te besteden voor modedoeleinden. Het tegoed dat op de Fashioncheque staat is maximaal één jaar na activatie geldig. Je kunt jouw Fashioncheque verzilveren in onze beide winkels in Nijmegen. De bon mag besteed worden in combinatie met andere acties en kortingen.