Airforce; from wintercoats to swimwear!

Het ontstaan van Airforce

Airforce is een Nederlands merk dat in 1999 is gestart in Zandvoort. Het merk begon in eerst instantie met de productie volledig gefocust op winterjassen voor kinderen en volwassenen. Het merk beschikt over parka’s maar ook over oversized winterjassen. Hedendaags biedt Airforce een veel uitgebreider assortiment aan. Producten als zwembroeken, sweaters, polo's, jassen, t-shirts en broeken maken de collectie compleet. 

Airforce in the present

Momenteel wordt Airforce aangeboden op 300 verkooppunten in heel Nederland. Airforce kiest zorgvuldig hoogwaardige verkooppunten uit om hun producten te verkopen, waaronder een eigen webshop. Het merk streeft ernaar om hoge kwaliteit kleding aan te bieden voor de meest schappelijke prijs.

Nog steeds staat Airforce bekend om zijn winterjassen, geproduceerd voor zowel mannen en vrouwen als voor kinderen. In 2010 heeft het merk wel besloten om zich te focussen op de klanten die ooit met hun jeugdcollecties begonnen zijn, omdat je immers nooit één jas koopt van Airforce. De jassen zijn ten alle tijden waterafstotend (wat betekent dat jij gewoon droog blijft in de regen) en alle jassen zijn gewatteerd aan de binnenkant.

Airforce bij Dedicated

Het aanbod van Airforce bij Dedicated in Nijmegen is divers. Zo hebben we in de zomer en winter 2021 een aantal jassen van dit merk. Bij het broeder bedrijf Daily Fresh in Nijmegen ligt een groter assortiment Airforce. In deze collectie zitten ook zwembroeken en T-shirts.

Ben jij nieuwschierig geworden naar de Airforce collectie bij Dedicated? Neem snel een kijkje!