DEDICATED SINCE 2000

De geschiedenis van Dedicated Nijmegen begint in het jaar 2000, bij het ontstaan van het filiaal in de Marikenstraat in Nijmegen. Hier hebben wij jarenlang succesvol gedraaid onder een andere naam, maar wel met dezelfde passie. In 2007 is hier een tweede filiaal aan toegevoegd op het Koningsplein in Nijmegen.

In 2010 zijn beide filialen omgedoopt tot Dedicated, een naam die uitstekend bij ons past en die perfect weergeeft wat wij willen uitstralen; toewijding, een persoonlijke benadering en oprechtheid naar de klant. Wij bieden casual kleding, schoenen en accessoires aan die je outfit helemaal compleet maken.

Begin 2016 is Dedicated verbouwd en daar zijn twee vernieuwde winkels met twee verrassende concepten uitgekomen geheel gericht op de man van nu. Dedicated aan het Koningsplein is de winkel voor dé man die weet wat hij wil. Mooie merken met een veel uitgebreider assortiment, van de beste jeans tot een strak & betaalbaar pak.

Een totaal vernieuwd winkelconcept met de beste koffie, goed advies en natuurlijk de vertrouwde Dedicated service. Merken die we o.a. bij Dedicated voeren zijn: Drykorn, Hugo Boss, Genti, Closed, Duno, Les Deux, The GoodPeople, Butcher Of Blue, Diesel, Replay en Saint Steve.

In de Marikenstraat opende een heel nieuw concept: ‘Daily Fresh’, dé winkel voor de jonge hippe man. Mannen die altijd op zoek zijn naar de meest vooruitstrevende kleding, exclusieve merken en de grootste T-shirt collectie van Nijmegen zijn bij Daily Fresh aan het juiste adres. Bovendien hebben we elke dag toffe nieuwe items, vette acties en dat alles in combinatie met onze hoogwaardige service. Bij Daily Fresh vind je merken als Malelions, Croyez, Airforce, Baron Filou, Off The Pitch, Equalité, PureWhite, Gabba, Nubikk en Quotrell.

Ons doel is om onze klanten goed te adviseren over de kleding en stijlkeuze met een persoonlijke aanpak. De service die hierbij hoort vinden wij altijd vanzelfsprekend! Voortdurend zijn wij bezig om onze collecties spannend en volgens de laatste trends te houden. Ons aanbod wordt daarom ook met veel passie samengesteld waarbij kritisch gekeken wordt naar de pasvorm, de mooiste materialen en de beste prijs/kwaliteitsverhouding.