BESTELLEN & BEZORGEN

De standaard verzendkosten binnen Nederland zijn gratis. Voor zendingen binnen de Europese Unie (Oostenrijk, België, Duitsland, Denemarken, Frankrijk, Italië, Luxemburg, Spanje, Zweden) rekent Daily Fresh een standaard tarief van €12,95. Voor de overige landen geldt een verzendtarief vanaf 19,95. Ook dit zal tijdens het bestelproces duidelijk en automatisch gecorrespondeerd worden.


Als de webshopbestelling op werkdagen voor 15:00 besteld is, wordt het product dezelfde dag verzonden. Producten die besteld worden in het weekend worden de eerstvolgende werkdag verstuurd. Wij zijn afhankelijk van de postbezorger als het gaat om de leverdatum van de webshopbestellingen.

Dat is mogelijk! Tijdens de check-out krijg je de mogelijkheid om een ander bezorgadres te kiezen dan het factuuradres.

Neem zo snel mogelijk na de bestelling contact met ons op. Je kunt ons telefonisch bereiken op 024-3601554 of stuur een e-mail naar webshop@dedicatedfashion.nl.

RETOURNEREN

Neem zo snel mogelijk contact op met onze klantenservice! Dit kan via onze contactpagina, door te bellen naar 024-3601554 of stuur een e-mail naar webshop@dedicatedfashion.nl.

Omschrijf in je bericht de klacht en vermeld hierbij je aankoopdatum, factuurnummer en artikelnummer of artikelomschrijving. Foto's van de klacht maken de beoordeling hiervan eenvoudiger. 

14 dagen na binnenkomst van het betreffende product mag deze geretourneerd worden.

In onderstaande gevallen kan het product echter niet teruggestuurd worden:
- Artikelen mogen niet gedragen, gewassen of vies zijn;
- De artikelen moeten voorzien zijn van alle originele labels en prijskaartjes;
- De artikelen dienen zorgvuldig behandeld te worden en mogen niet worden bewaard in rokerige ruimtes of keukens.

Dat is mogelijk! Je hebt hiervoor 14 dagen na ontvangst van je bestelling de tijd voor. Zorg ervoor dat het product goed verpakt verstuurd wordt. Daarnaast moet het product de originele labels en prijskaartjes bevatten. De kosten van het retourneren zijn voor eigen kosten of kom langs in de winkel om het product te retourneren.

Een product kan geretourneerd binnen 14 dagen na ontvangst. Het product moet dan de originele labels en prijskaartjes bevatten.

AFREKENEN

Uiteraard! De gehele webshop loopt via een SSL-verbinding (oftewel: een veilige verbinding), ook de gegevens die je aan ons doorstuurt. De veilige verbinding is altijd te herkennen aan het hangslotje in de linkerkant van de URL-balk. Bij eventuele vragen hierover kun je altijd contact met ons opnemen via 024-3601554 of door te mailen naar webshop@dedicatedfashion.nl.

Er zijn verschillende betalingsmogelijkheden op onze webshop. Zo kun je betalen met:
- iDeal;
- Creditcard (Mastercard/Visa);
- Apple Pay en Google Pay;
- Afterpay.

Alle prijzen op de webshop zijn inclusief 21% BTW.

ACCOUNT & GEGEVENS

Je kunt je accountgegevens wijzigen onder  'Bekijk adressen', dit kopje is te vinden op je accountpagina.

Zodra de bestelling is verwerkt krijg je een e-mail met daarin de details van je bestelling. 

Onder het kopje 'Log in' in het menu is de optie 'Wachtwoord vergeten' zichtbaar. Via deze weg kun je jouw wachtwoord opnieuw opvragen en/of wijzigen.

Onder het kopje 'Log in' in het menu is de optie 'Wachtwoord vergeten' zichtbaar. Via deze weg kun je jouw wachtwoord opnieuw opvragen en/of wijzigen.

Onder het kopje 'Log in' in het menu is de optie 'Maak account' zichtbaar. Via deze weg kun je een account aanmaken.