Drykorn: For beautiful people

Drykorn

Het Duitse merk Drykorn is opgericht in 1996 door Marco Götz die tot op de dag van vandaag een duidelijk doel voor ogen had: geraffineerde kleding maken die er sexy uitziet en waar je geen fortuin aan betaald. Drykorn is begonnen met het maken van jeans. In middels heeft het modemerk zijn collectie uitgebreid naar een totaalcollectie waarbij de items uiteen lopen van jeans tot kostuums. Het kleine jeansmerk is binnen een aantal jaar uitgegroeid tot een trendy en innovatief fashionlabel. Drykorn combineert de hedendaagse modetrends met klassieke invloeden vanuit vroeger. De stijl van Drykorn is brutaal, sexy en zelfverzekerd. Geselecteerde materialen van hoge kwaliteit, gedetailleerde verwerking en consistente vernieuwing zijn de basis van de collectie.

Drykorn for sustainability

Drykorn hecht bij het ontwerpen van kleding veel waarde aan de mensen achter de collectie. Er wordt niet alleen aandacht besteed aan de man en vrouw die de kleding dragen maar ook aan de mensen die het ontwerpen en fabriceren. Drykorn stelt een hoge kwaliteitseis zowel aan het design als aan de duurzaamheid. Er wordt alles aan gedaan om de collectie zo milieuvriendelijk te maken.   

Partners waar mee wordt samengewerkt worden zorgvuldig uitgekozen. In de keuze voor de verschillende partners staat de gedragscode voor duurzaamheid centraal.

DRYNAMIC

Een onderdeel van de veelzijdige collectie van Drykorn is de ‘DRYNAMIC collectie’. Met ultra lichte stoffen en een eigentijds design versmelt Drykorn innovatie en tijdloosheid met elkaar. De ontwerpen richten zich op het creëren van vrijheid voor persoonlijke groei en beweegbaarheid. De lichtgewicht hightech stoffen van de DRYNAMIC collectie transformeren mode in functionele stijlen die perfect zijn voorbereid op alle omstandigheden. De collectie is ondoordringbaar voor water zonder het ademend vermogen te beperken. Waterafstotend, ademend en comfortabel in bewegelijkheid zorgen ervoor dat de DRYNAMIC collectie functioneel is.

Dedicated X Drykorn

Drykorn en Dedicated hebben de handen ineen geslagen en hebben een corner in de winkel compleet ingericht in de stijl van Drykorn. Een unieke shopervaring wordt gecreëerd door het gebruik van een groene mos wand in de winkel en een luxe koffietafel waar de collectie bekeken kan worden. De uitgebreide collectie geeft een luxe opvulling aan de shop in shop van Drykorn in de winkel van Dedicated in Nijmegen. Nieuwste trends worden gecombineerd om een diverse collectie neer te zetten. Met een mooi pak op maat (Hurley) gecombineerd met een klassiek overhemd (Elias) kom je chique voor de dag. De luxueuze knitwear in combinatie met een stoere jeans maken de casual look compleet. Het brede assortiment zorgt ervoor dat er voor ieder een keus is die aansluit op de wensen en behoeftes. Exclusief te verkrijgen bij Dedicated aan de Koningsstraat 24 te Nijmegen. Dedicated is de grootste Drykorn retailer van het land met de meest uitgebreide collectie in een shop in shop.Laat je inspireren door onze collega’s en laat je verassen door dit grote Duitse modemerk.