GENTI; Future Matters

Over Genti
Sinds 2004 is het Nederlandse kledingmerk Genti op de markt. Ze bieden een minimalistische en eigentijdse stijl aan in hun kledingcollecties. Ook richten ze zich op sportieve casual kleding. Ze bieden geen kleding met felle kleuren of prints aan. Dit merk staat juist bekent om een rustig en clean kleurenpallet. De kledingstukken bevatten strakke lijnen en zitten perfect om je lichaam, waardoor ze ideaal zijn voor dagelijks gebruik. Dus kom je het liefst stijlvol en comfortabel voor de dag? Neem dan eens een kijkje bij Dedicated en zie de collectie van Genti voor je zelf. Dan weet je zeker of er iets voor jou tussen zit!

Bij Genti kunnen mannen terecht voor elke gelegenheid. Of ze nu op zoek zijn naar formele of informele kleding. Genti biedt een breed een grote schaal aan kledingstukken die geschikt zijn voor beide stijlen. Daarom mogen de items van Genti niet ontbreken in jouw kledingkast. De combinatie van shirts, truien, overhemden, broeken en colberts stelt je in staat om je eigen unieke stijl te creëren. De kleding heeft een luxe uitstraling, maar blijft toch ingetogen. Bekijk zelf de collectie bij Dedicated. 

Genti heeft een sterk internationaal karakter. Ze staan bekend om hun creativiteit, hoogwaardige kwaliteit en individuele benadering die hen de afgelopen vijftien jaar ver gebracht heeft. Ze zijn ontzettend succesvol en streven ernaar om nog beter te worden. Genti vertegenwoordigt een eigenzinnige en authentieke modecollectie waarbij elk item een sterke en unieke stijl heeft. 

Voor ieders wil
Het designteam van Genti creëert elke collectie met het oog op de modebewuste consument binnen het 'New Luxury Menswear’ segment. Bovendien heeft het merk enkele trouwe partners, waaronder bijvoorbeeld PSV Eindhoven. Ze werken samen aan speciale en op maat gemaakte kledingconcepten waarmee ze groot succes behalen.

Bij het ontwerpen van de collecties focussen ze zich op kleur, materiaal en pasvorm. Ook houden ze zich druk bezig met kwaliteit en duurzaamheid, dit vinden ze erg belangrijk. Ze laten hun producten wereldwijd produceren met een sterke basis in Italië en Portugal. Ze werken hierbij samen met verantwoordelijke en specialistische productiepartners.

Gentilluomo
Gentilluomo, de broer van Genti. Al 25 jaar verkopen zij ‘Pure Premium Fashion’. Het merk representeert een typische Italiaanse stijl en heeft een grote waardering voor puur design. Het merk legt de focus op unieke uitstraling, verrijking van materiaal en het onderscheiden van de kwaliteit die ze hebben. De ontwerper en oprichter van het Merk, Gentiliuomo, werkt samen met vele productiepartners en écht het werkveld kennen en weten hiermee om te gaan. Gentiluomo behoort tot het ‘New Luxury’ segment en wordt voornamelijk verkocht in de Benelux in herenmodezaken.

Ben je op zoek naar nieuwe en mooie kledingstukken van hoge kwaliteit? Neem dan zeker een kijkje in de Genti-collectie bij Dedicated. Bij Dedicated op de Koningstraat 24 in Nijmegen vind je een uitgebreide selectie van Genti-items. De medewerkers hebben een scherp oog voor wat het beste bij jou past en geven je het beste advies. Aarzel niet om langs te komen en laat je helpen met het vinden van de perfecte pasvorm voor jou! Je kunt ook nog even een kijkje nemen op www.dedicatedfashion.nl.