Hugo Boss; 'comfort, klasse en uitstraling'

Hugo Boss is een kledingmerk dat zijn oorsprong vindt in het Duitse plaatsje Metzingen in 1923. Het merk is vernoemd naar Hugo Boss en tegenwoordig is het merk wereldwijd bekend. Tegenwoordig is Hugo Boss gesplitst in twee merken: Hugo en Boss. Het omvangrijke assortiment bevat een variatie aan businesswear, sportswear en event-stijl-fashion. Hugo Boss heeft ruim vierhonderd eigen winkels, waarvan 25 in ons land. Het maakt niet alleen kleding maar ook schoenen, parfums, horloges, brillen en andere accessoires.

Comfort is geliefd

Hugo Boss garandeert klasse en uitstraling bij elk van hen items. Zij komen dit na door een combinatie van twee verschillende delen van een kledingstuk met elkaar te combineren. Dit is, als eerste, de uitstraling van het merk zelf. Ongeacht de gelegenheid, ziet u er altijd goed uit. De combinatie met het gehalte comfort is wat het merk echt geliefd maakt. Weer, ongeacht de gelegenheid en ongeacht welk kledingstuk je van ze draagt, het zit altijd lekker.

De Passenger polo

Een van de erg populaire en veel verkochte producten van Dedicated en Daily Fresh is de ‘Hugo Boss Passenger polo’. Een casual uitvoering van de polo van BOSS Menswear, in een nauwsluitend model met een knoopsluiting met 3 knopen. Dit poloshirt in een flexibele piqué van stretchkatoen onderging een wassing voor extra zachtheid, en is afgewerkt met een logopatch links op de borst. De Passenger polo heeft een slim-fit fitting en een standaardlengte.

De Passenger polo is in kleuren als groen, beige, roze, rood, licht- donkerblauw, grijs, wit, khaki, geel en zwart verkrijgbaar bij Dedicated en Daily Fresh.

Neem snel een kijkje naar de gehele Hugo Boss collectie! Of kom gezellig langs in een van onze winkels op het Koningsplein of in de Mariekenstraat te Nijmegen!