Knitwearmerk Saint Steve groeit: ‘Er hangt een fijne vibe rond dit merk’

Model leunt tegen auto Saint steve

 

Saint Steve is een Nederlands modemerk, ontstaan in Nijmegen. Het merk Saint Steve draait volledig om tijdloze knitwear favorieten met de perfecte fit. Toewijding, oog voor detail en het gebruik van de beste stoffen is wat terugkomt in elk van de producten. Dit casual merk is ontworpen voor de modebewuste man die waarde hecht aan comfort en er goed uit zien.

Saint Steve is een bijzondere samenwerking tussen Dedicated-eigenaar Jan Diebels en Lexson-founder Maarten Janse. Twee eigenwijze vrienden die elkaar door dik en dun steunen, maar ook allebei net zo koppig als gepassioneerd zijn. Saint Steve is a brand with a friend!

Net als de vriendschap van zijn oprichters, draait Saint Steve om een ijzersterke basis. Eentje die in dit geval bestaat uit een sterk staaltje, pasvormperfectie en kwaliteit in de breedste zin van het woord. De stijlen zijn op vele verschillende manieren draagbaar en matchen zowel met de basics als de eyecatchers in je kast. Saint Steve past hierdoor echt bij iedere man en elke gelegenheid. Of je dag nou uit business, bankhangen of barbecueën bestaat. Het merk werkt bovendien altijd met een ruime maatboog die loopt van S tot XXL, waardoor de designs door een brede doelgroep kunnen worden gedragen. Sommige basiskleuren van de Bart komen ook in de maat 3XL op voorraad.

Het assortiment bestaat uit knitted t-shirts, polo’s, basic round & v-neck,  ½- half-zip sweaters en vesten. Saint Steve brengt ieder seizoen een aantal stijlen, texturen en kleuren in de herenkast. Daarnaast beschikt het merk over een ijzersterke basic-collectie met als uitschieter de crew neck knit met de naam Bart, die verkrijgbaar is in ongeveer 12 verschillende kleuren. Denk bijvoorbeeld aan deep black en dark navy, maar ook minder voor de hand liggende tinten als green mist en rose melange maken deel uit van de collectie. Dus voor de man die al een Bart in z’n kast heeft hangen is het erg eenvoudig om via: www.dedicatedfashion.nl een andere kleur te bestellen. Ook gebruiken we voor alle artikelen dezelfde pasvorm.

Saint Steve; een toevoeging voor de herengarderobe, alleen verkrijgbaar in de beste kledingwinkels.

Saint Steve heeft nu ongeveer 75 verkooppunten in Nederland en België.

Ben jij nieuwsgierig geworden naar de collectie van Saint Steve? Neem snel een kijkje!