Freedom is making choices - The GoodPeople

 

The Goodpeople - Freedom is making choices

 

Over The GoodPeople
In 2007 werd het Nederlandse merk ‘The GoodPeople’ opgericht door Ivo van Deyzem, in Rotterdam. Sindsdien biedt het een uitgebreide collectie met moderne en dagelijkse kleding voor mannen. Alle kleding wordt van de beste materialen gemaakt in Europa. Het merk is levendig, zelfverzekerd, imperfect, scherp, zelfbewust, eerlijk en heeft oog voor detail. The GoodPeople omarmt het leven, is niet bang om fouten te maken en is trots op hun successen. Dit is wat hun karakter kenmerkt.

 

Het verkennen van wegen en verleggen van grenzen is iets waar The GoodPeople zich altijd mee bezig houden. Ze zijn geen rebellen, maar maken zich soms wel los van de verwachtingen van de samenleving. Ze hebben een jeugdige kijk op het leven, zijn altijd in voor nieuwe ervaringen en zijn niet bang voor veranderingen. Ze genieten intens van het leven en dragen altijd een glimlach op hun gezicht.

 

The GoodPeople viert naast het leven ook de vreugde en beproevingen van het zijn van een man. De kwaliteit wordt gecombineerd met de imperfectie van het label. Bewust leven staat voorop en ze streven naar het verleggen van grenzen. Elke collectie biedt telkens wéér een verrassende wending. Hierdoor zijn klanten altijd op zoek zijn naar meer. Het logo, een cloud, oftewel een wolk, symboliseert ultieme vrijheid. De favoriete stelling van The GoodPeople is daarom ook; ‘Freedom is making choices’.

Waar richten ze zich op? 

The GoodPeople houden zich veel bezig met duurzaamheid. Ze produceren al hun producten met verantwoording. Ze hechten hier niet alleen waarde aan de manier waarop de producten worden gemaakt, maar ook aan de arbeidsomstandigheden van de mensen die deze producten maken. The GoodPeople werkt voornamelijk met producenten vanuit Portugal en Italië. Ook zijn ze gericht op het milieu en de levensduur van de producten die ze produceren. Ze maken gebruik van hoogwaardige en tijdloze ontwerpen. 

 

Ook positiviteit is niet te missen bij dit label. Al het werk wordt gedaan in samenwerking met inspirerende mensen. Positiviteit is key. Van het kiezen van een nieuwe strategie op kantoor tot genieten van een kopje koffie met de klanten in de winkel. Bij The GoodPeople draait alles om positieve vibraties. 

 

Bij The GoodPeople kun je genieten van het leven. Ze waarderen kwalitatief eten, wijnen en luxe vakanties. Daarom willen ze hun klanten voorzien van hoogwaardige kleding voor elke gelegenheid. Er wordt gebruik gemaakt van Italiaanse en Portugese stoffen die rijk en zacht zijn. Dit alles, zodat de klant kan genieten van comfort en duurzaamheid. 

 

Als laatste leveren ze de beste stijl. Ze laten de kleding voor zichzelf spreken. Moderne ontwerpen, vernieuwde klassiekers en tijdloze producten. Ze zijn voortdurend bezig met het ontwerpen van nieuwe en frisse looks. Welke gelegenheid dan ook, je kunt altijd bij The GoodPeople terecht! Of je nou opzoek bent naar een t-shirt, sweater of andere accesoires, ze hebben het allemaal. 

 

Ben jij nou ook zo benieuwd geworden naar de kleding van The GoodPeople? Neem dan een kijkje bij Dedicated, op de Koningsstraat in Nijmegen of op www.dedicated.nl. Hier kunt u terecht voor de kleding van The GoodPeople en ontvang je het beste advies!