Meet the team!

Ook nieuwsgierig naar de mensen die jou van dienst zijn in onze winkel?
Kom meer over ze te weten op deze pagina.

Jan

Jan is het brein achter Dedicated, Met zijn vast beradenheid en creativiteit weet hij constant innovatief te blijven! Jan's favoriete merk is Saint Steve, Waar die ook nog eens mede-eigenaar van is.

Hans

Hans

Simon

Simon is de alles kunner in het bedrijf en bevindt zich vaak op kantoor. Hij werkt al dik 15 jaar bij Dedicated! al een hele tijd dus. De favoriete merken van Simon zijn The Goodpeople en Genti.

Sandra

Sandra is doordeweeks te vinden bij Dedicated! Ze werkt volgend jaar alweer 15 jaar bij Dedicated. Met haar enthousiaste energie is het nooit saai op de vloer! Sandra's favoriete merken zijn Drykorn en The Goodpeople.

Koen

De creativiteit van Koen zie je terug in de hele winkel. Met zijn visual merchandise skills ziet de winkel er altijd strak uit! Koen heeft stage gelopen bij Dedicated en is nooit meer weggegaan. Zijn favoriete merken zijn The goodpeople en Les deux!

Nick

Nick is het nieuwste aanwinst in ons team als verkoopmedewerker! Hij is spontaan en probeert iedereen op hun gemak te stellen. Zijn favoriete merk is Diesel, Hij is helemaal fan van de broeken.

Nils

Nils bevindt zich in de grafische hoek van Dedicated. Naast zijn werkzaamheden op kantoor kan je hem ook op de vloer vinden! Nils favoriete merken zijn Closed en Hugo Boss